Menu

Onze diensten

Een loodgieter in Apeldoorn inschakelen is eens in de zoveel tijd, zeer verstandig om te doen. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Naast de installatie en het onderhoud van een cv-ketel, staan wij ook voor u klaar bij lekkages en verstoppingsproblemen van uw riool.

CV-installatie en onderhoud

Een keer in de zoveel tijd is het nodig om een nieuwe cv-ketel te laten installeren. In de regel gaat een cv-ketel ongeveer 12 tot 15 jaar mee. Met een nieuwere ketel heeft u een hoger rendement en bespaart u meer op uw energiekosten. Ook woont u comfortabeler omdat uw woning eerder op de door u gewenste temperatuur is. Bovendien stijgt de waarde van uw huis. Vindt u het lastig om te bepalen welke ketel geschikt is voor uw woning, laat u dan door ons adviseren.

CV-ketel onderhoud

Periodiek cv-ketel onderhoud is noodzakelijk om de kans op koolmonoxidevergiftiging te voorkomen. Regelmatig onderhoud zorgt er ook voor dat uw cv-ketel langer mee gaat, storingen eerder worden voorkomen en reparatiekosten binnen de perken blijven. Voor een oudere ketel is jaarlijks onderhoud aan te raden. Heeft u een nieuwe(re) ketel, dan is eens in de twee jaar onderhoud uit laten voeren voldoende. Wilt u geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw cv-ketel, informeert u dan naar ons onderhoudscontract. Wanneer u dit contract afsluit, berichten wij u van te voren wanneer het weer tijd is voor het onderhoud en plannen we een afspraak in, waarbij we zo veel mogelijk rekening houden met uw agenda.

Lekkages

U bent net van plan om de deur uit te gaan, totdat u ineens in een plas met water staat: een lekkage! Zaak is om snel te handelen bij een lekkage om erger te voorkomen. Ongeacht of het nu om een daklekkage of een lekkende leiding, uw loodgieter in Apeldoorn staat voor u klaar. Lekkages kunnen wij snel opsporen, vaak zonder dat er veel hak- en breekwerk nodig is. Wij staan 24/7 en tevens in het weekend voor u klaar bij een lekkage.

Afspraak maken

Heeft u een vraag, bent u benieuwd naar de tarieven of wilt u een afspraak inplannen, neemt u dan contact met ons op. Bij spoed is het aan te raden om ons te bellen. Let op: als we de telefoon niet opnemen, zijn wij aan het werk. We bellen u dan zo snel mogelijk terug.