Menu

Onze diensten

Voor het snel oplossen van problemen met de leiding, lekkage of cv-installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij behandelen spoedklussen, installeren uw badkamer en cv-ketel. Daarnaast zijn onze loodgieters ook bereikbaar voor onderhoud van uw cv-ketel en zijn zij ook in staat om leidingen aan te leggen of te repareren. U kunt simpel afspreken met de loodgieter om bijvoorbeeld jaarlijks onderhoud te hebben aan uw cv-ketel. Via de website loodgieter-apeldoorn.nl kunt u gemakkelijk en snel een loodgieter inhuren door uw opdracht te omschrijven via het contactformulier.

Loodgieter-apeldoorn.nl regelt alles omtrent cv-ketels en leidingen

Onze loodgieters zijn echte professionals als het gaat om cv-ketels en leidingen en zij bezitten dan ook over de nodige kennis en ervaring om u zo goed mogelijk te helpen. Uit ervaring weten we dan ook dat het erg belangrijk is om uw cv-ketel een of twee keer per jaar te laten bekijken. We garanderen u dat de cv-ketels zo’n vijftien jaar meegaan. Het is vooral belangrijk om uw veiligheid te waarborgen, omdat u het koolmonoxide niet kan zien en ruiken. Door uw cv-ketel goed te laten onderhouden vermindert u de kans op een uitbraak van koolmonoxide of andere giftige stoffen. Onze loodgieters zijn ook beschikbaar voor het installeren van uw cv-ketel. Ons team zal u persoonlijk advies op maat geven. Bij twijfel over installatie of onderhoud van uw cv-ketel kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Badkamer installatie: snel en simpel geregeld

Iedereen heeft wel een ideale droombadkamer in gedachten. De een wil een inloopdouche, terwijl de ander juist een jacuzzi zou willen. Wij van loodgieter-apeldoorn.nl helpen u daar graag bij. Onze loodgieters zullen bij de installatie nauwkeurig de leidingen aanleggen. Daarbij zorgen we ervoor dat de afvoerleiding goed wordt gekoppeld aan de andere leidingen. Dit zal toekomstige problemen voorkomen. Naast de installatie van de badkamer, kunt u ons ook bereiken voor het verwijderen van oud sanitair. Door de ervaring van onze loodgieters weten wij hoeveel nauwkeurigheid hierbij vereist is en zou het ook een logische stap zijn om ons hiervoor te vragen.