Menu

CV-ketel

Een gemiddelde cv-ketel gaat ongeveer 15 jaar mee. Een nieuwe cv-ketel installeren is iets dat u niet achteloos zomaar even doet. Het is in veel gevallen een flinke kostenpost en welke cv-ketel moet u kiezen? Gelukkig kunt u bij uw loodgieter in Apeldoorn rekenen op gedegen advies. Heeft u uw keuze gemaakt? Dan dragen wij zorg voor de installatie. U kunt vervolgens genieten van een huis dat sneller is opgewarmd en bespaart met een nieuwe cv-ketel vaak op uw energiekosten. Een nieuwe cv-ketel heeft namelijk meer rendement. Wilt u wel een nieuwe cv-ketel, maar heeft u daar het budget niet voor? Informeer dan naar de mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

CV-ketel onderhoud

Het is belangrijk om regelmatig uw cv-ketel te laten onderhouden. Bij nieuwere ketels raden wij aan dit 2 keer per jaar te doen, bij een oudere variant is het beter om jaarlijks onderhoud uit te laten voeren. Door het uitvoeren van onderhoud, gaat uw cv-ketel niet alleen langer mee, ook is het belangrijk voor uw veiligheid. Bij een cv-ketel die niet goed onderhouden wordt, kan er namelijk koolmonoxide ontsnappen. Dit gas is kleur- en geurloos, maar zeer gevaarlijk. Het gas is namelijk giftig voor de mens en u kunt er zelfs aan overlijden. CV-ketel onderhoud is dus onontbeerlijk. Let op: ook als een cv-ketel niet goed wordt geinstalleerd, heeft u sneller kans op uitstoot van koolmonoxide. Laat uw cv-ketel dus installeren door een vakkundige en erkende loodgieter, zoals uw loodgieter in Apeldoorn.

Onderhoudscontract

Wilt u geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw cv-ketel, vraag dan naar ons onderhoudscontract. Wij zorgen dan dat het onderhoud regelmatig wordt uitgevoerd en plannen één keer per twee of één keer per jaar een afspraak met u in (afhankelijk van uw huidige cv-ketel).

Neem contact op