Menu

Betonvloer coating biedt een hoop voordelen

Ben je niet meer zo tevreden over het uiterlijk van je huidige vloer of is er sprake van slijtage? Een aantal oplossingen liggen voorhanden. Een mogelijkheid is om te gaan voor een nieuwe vloer, maar de vraag is of dat binnen het budget valt. Een andere optie vormt een betonvloer coating. Dit is een dun laagje kunststof die over een bestaande vloer wordt aangebracht.

Betonvloer coating

Kiezen voor betonvloer coating

Een coating van beton is geschikt voor zowel een betonnen als een houten vloer. Het grote voordeel van een betonvloer coating is, dat het slijtvast en vloeistofdicht is. Maar dat zijn niet de enige pluspunten. Ongeacht het interieur waar je over beschikt, er is altijd wel een passende match aanwezig met een vloercoating. Er bestaan een hoop kleuren en kleurencombinaties, dus een probleem vormt dat absoluut niet. 

Wat ook een leuke optie is, is de mogelijkheid om je betonvloer coating van een eigen tekst of een logo te laten voorzien. Prijstechnisch valt er ook voordeel te behalen als je een vergelijking maakt met een gietvloer. Een betonvloer coating is slechts een dun laagje waardoor er niet zoveel nodig is in verhouding tot een gietvloer. En voor een goed prijsoverzicht is het tevens belangrijk dat je bij voorbaat weet wat de totale vloeroppervlakte is en om wat voor ondergrond het gaat. Kijk voor meer informatie op: https://www.gietvloerbetonlook.nl/.

https://www.gietvloerbetonlook.nl/

Hoge belasting en onderhoud

Omdat een betonvloer coating uitblinkt op sterkte, is een hoge belastbaarheid absoluut gegarandeerd. Gaat het nu om een garage, een showroom, een werkplaats of gewoon een woning? De toepasbaarheid is zeer breed. Over het onderhoud hoef je je ook niet al te druk te maken. Aangezien een vloercoating zeer sterk is, maken krassen en groeven weinig kans en dat zorgt er weer voor dat vuil makkelijk verwijderbaar is. Omdat het oppervlak van nature vlak en glad is, is een natte doek of een stofzuiger meer dan voldoende om het geheel weer in een perfecte staat te krijgen.